KÆMPE STORT TILLYKKE til Stig Rossen
- ”Idolet Over Dem Alle” - med 25 års jubilæet i dag!


SÅ KOM DAGEN endelig.
En dag som vi har glædet os rigtig meget til.
 

Som I kan se, så har vi været en tur "down memory lane" ;-)

Tænk sig, at det i dag er 25 år siden, at Stig den 27. februar 1988 i bogstaveligste forstand sprang ind i hjerterne på den danske befolkning. Ja’ i hjerterne på alle os Stig Rossen fans ♥

Jeg husker det, som var det i går.

Længe havde jeg gået og ventet på, at der skulle afholdes Dansk Melodi Grand Prix i TV Byen, for jeg var så spændt på at høre ”Ham der fra Kolding” som jeg med stor interesse havde læst om. Har ved at uddanne sig til skuespiller på Guildhall School Of Music & Drama. Det lød enormt spændende. Og nu skulle manden sørme synge i Dansk Melodi Grand Prix og Jørgen Mylius var årets vært.
Den gode Stig var oppe imod mange af datidens store navne, så der var ekstra spænding på, da vi sad hjemme i stuen, med vores stemmesedler og heppede, det bedste vi havde lært!

Der var ingen tvivl i vores sind om, at det skulle have været STIG, der have vundet med ”Danser Rock Danser Rul” – Det VAR og ER stadig et festfyrværkeri af en sang. Og den holder stadig!
Bedøm selv, på videoen her som har fået så mange flotte views, men den kan sagtes tåle mange flere ;-)

 

 

 

I de mange år der gået siden ”Rock og Rul” dagen, har vi fulgt vores idol, så ofte det overhovedet har kunnet ladet sig gøre.
Det er heldigvis blevet til rigtig mange fantastiske Stig Rossen events – Næste runde tal er 500. Ja’ det løber hurtigt op med alle de dejlige koncerter, teateroplevelser, foredrag, småevents m.m.

HJERTELIG TAK til vores store idol STIG!
Han giver os – hans publikum, hans fans – så meget, ved sin fantastiske stemme, sit nærvær og sin personlighed.
 

Vi er stolte over at være STIG ROSSEN FANS ♥ ♥ ♥ ♥

 

 

Hip Hip Hurraaaa….

til ”Idolet Over Dem Alle” ♥
Vi GLÆDER os til de næste 25 år ;-)
 

 

Kærlig hilsen og knus fra

Du finder os på Facebook eller på www.olinerne.dk