Min bedste Stig Rossen koncert:

 

 

 

 

Det smukke Løvenborg Slot
 
 
 
 
 
 
 
Stig og Simone har meget travlt ved autografskrivningen.
 
foto ©olinerne
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tusinde TAK til Helle for hendes skønne beretning. Dejligt at høre andre fortælle om deres store idol og om, en for dem
HELT SPECIEL GOD
Stig Rossen - koncert.
 
 
 
Har du også lyst til at få
 
 din/jeres historie,
 
om en Stig  koncert
 
som har betydet noget
 
 specielt / 'favoritkoncerten'
 
bragt her på
 
Stig Rossens uofficielle fanside  - alle er hjerteligt velkommen.
 
 www.olinerne.dk
 
Så skriv til os.
olinerne@comxnet.dk
 
 
LÆS om andre fans bedste
Stig Koncert
Check FANFORUM
for Stig Rossen fans
 
 

Private fotos som er vist her på siden, er tilsendt af og tilhører

© Helle Mortensen

 

 

 

Af Helle Mortensen, Åstrup

 

En Stig oplevelse:

 

 

Jeg har været til rigtig mange koncerter med Stig, siden jeg startede med at følge ham i 1988, en af de største var nok Amerika-koncerten i Vejle i foråret. Men det er nu ikke den jeg vil skrive om, men derimod slotskoncerten på Løvenborg i August 2005.

Vi havde lang vej, da vi jo bor ved Juelsminde – men vi var friske. Henrik (min mand), hans kammerat Mark, min mor og jeg tøffede af sted – jeg ville være sikker på at vi kunne nå en punktering, kø på motorvejen og et par tissepauser og stadig være der i god tid inden koncerten…

Vil lige sige at vi var der RIGTIG tidligt J - så langt er der jo heller ikke…

Henrik og Mark skulle se lidt af Sjælland imens vi var til koncert – så min mor og jeg blev sat af med stole og diverse andre ting som man ikke kan undvære sådan en dag. Vi fik nogle rigtig gode pladser, spiste vores medbragte ”rugbrødder” og hilste på mange af dem vi kendte – det er bare så hyg’li, vi er jo mange efterhånden.. Stig kom også forbi og sagde ”HEJ”, hvilket min tante syntes var fedt.

Langt om længe skulle det starte – og vi VAR bare klar. Så kom der en op på scenen og bød velkommen og påpegede at man ikke måtte bruge videokamera(kom nu til det alligevel J)

Det skal lige med at jeg længe havde haft en drøm om at høre Simone og Stig synge sammen, så jeg glædede mig lidt ekstra.

Koncerten gik i gang – det var bare så dejligt at høre Stig igen. Han er noget helt specielt, gør en så glad med sin sang.

 

 

 

 

 

 

 

Helle M. Privatfoto.

 

Han startede op med ”This is the moment” og så kørte det bare derudaf med det ene nummer efter det andet – kan jo ikke få nok af at høre på ham.

Tiden var kommet til at præsentere dagens gæstesolist – Simone – hvor hun dog kunne synge, det lød jo himmelsk

.

 

 

 

 

 

 

Helle M. Privatfoto.

 

Inden pausen sang Stig min yndlingssang – Love, Oh Love – da var min dag reddet, jeg ELSKER den sang.

Efter pausen startede Stig op med fuld fart på, alt fra Stevie Wonder, Tom Jones, Elvis – han kan det hele til UG+med pil op og hvad det nu ellers hedder. Simone kom på scenen igen og nu var tiden kommet til det jeg havde set frem til – DUETTEN mellem de to – de sang ”Det er ganske vist”, det lød ligeså godt som jeg havde regnet med. Som noget af det sidste sang Stig ”Er der nogen i himlen”, den er bare så god at man var lige ved at tude.

 

 

 

 

 

 

 

Helle M. Privatfoto.

Slut for i dag – men vi ville ikke give slip på Stig og Simone – så der blev heldigvis plads til et ekstranummer. Stig er forrygende i ABBA numret ”Thank You For The Music” – selvom man ved hvordan han starter op, som en olding, så griner man igen og igen – det er bare KANON.

Efter koncerten skulle der gives autografer og tages billeder – jeg ventede LÆNGE, for det er ikke en rigtig koncert uden mit billede med Stig og en autograf (har MANGE).

 

 

 

 

 

 

 

Helle M. Privatfoto.

Tak for endnu en dejlig dag – Stig og en forrygende koncert, som man kan føje til alle de andre.

Helle Mortensen