Fan af Stig Rossen - Hvordan startede det hele ?

 

 

 
 
 
 

Det var herligt at høre om, hvordan Laura blev Stig fan:-))

Tusinde TAK, for din beretning, Laura ;-)

Har du også lyst til at fortælle din historie, så skriv til

olinerne@comxnet.dk

Vedhæft gerne billeder.

 

 

 

Laura fortæller:

Sådan startede det hele… 

 

Min første Stig oplevelse

Ja….Stig ved det ikke, men jeg har næsten fulgt ham, sideløbende med Nina!!

i overført betydning altså!!

Min første spæde erindring af Stig er et meget omtåget minde fra grandprix og vist et flik flak. Hvem kan glemme det!!!??  Nej vel?? Det næste jeg kan huske er en meget meget bevægende ”Vincent”, som tonede ud fra min radio i ny og næ… Jeg kan huske at jeg tænkte..”Den mand vil jeg høre live engang!!”.

Det var måske lidt svært, vores mindste datter var spæd..og vi boede her på Bornholm. Ikke lige just koncertens mekka!! MEN MEN: En dag kom min veninde med billetter til en eller anden gospel koncert i en kirke i København… med Stig Rossen og Lillian Boutté med kor.

Jeg tror at jeg kom til at smide billetten ud (ja… hvordan kunne jeg det?) men jeg mener det var december 1994, at vi drog af sted. Vi skulle til koncert med ham Stig Rossen! Jeg kan huske stemningen, et stort kor, en fantastiske gospel sangerinde, og så den her fantastiske mand med en kanon stærk karismatisk stemme…..Jeg kan huske at han var klædt i sort og var faktisk lidt buttet (Sorry, kære Stig!!!! Jeg tror at du er vidunderlig!!).

Jeg kan huske at udover den fabelagtige stemme, var der en professionalisme som skinnede igennem. Den måde at han fokuserede på et eller andet, imens han sang….

Jo.. jeg kunne mærke, at jeg var solgt…

Tilbage til Bornholm. Alt var forandret… Jeg var nu Stig Rossen fan for life!! Dejligt at han er så alsidig i hans karriere som stormer derudaf, 14 år senere!!

Tak til Stig, for så mange uforglemmelige stunder…

Knus fra LauraX