Voices Turné - Marts og April 2008

 

 
 
 
En Fan Kom Forbi ;-)
 
 
Horsens
2/4 2008
Helle fortæller her
sin historie:
 
 
Ringsted
6/4 2008
Laura fortæller her
sin historie:
 

*******

Aftenens Program:

 

1. AFDELING:

 

LET’S FACE THE MUSIC AND DANCE
(Nat King Cole)
 
MONA LISA
(Nat King Cole)
 
I’VE GOT YOU UNDER MY SKIN
(Frank Sinatra)
 
ALL THE WAY
(Frank Sinatra)
 
THE LADY IS A TRAMP
(Frank Sinatra)
 
JAILHOUSE ROCK
(Elvis)
 
CRYING IN THE CHAPEL
(Elvis)
 
VIVA LAS VEGAS
(Elvis)
 

 PAUSE:

 

2. AFDELING:

 

BEFORE YOU ACCUSE ME
(Eric Clapton)
 
TEARS IN HEAVEN
(Eric Clapton)
 
SUPERSTITION
(Stevie Wonder)
 
LATELY
(Stevie Wonder)
 
SIR DUKE
(Stevie Wonder)
 
IT’S NOT UNUSUAL
(Tom Jones)
 
GREEN GREEN GRASS OF HOME
(Tom Jones)
 
SOMETHIN’ BOUT YOU BABY I LIKE
(Tom Jones)
Eneste nr. som ikke findes på Live cd'en.
 

Ekstranumre:

 

WHEN I FALL IN LOVE
(Nat King Cole)
 
THAT’S LIFE
(Frank Sinatra)
 

 

********

 

Stig Rossen har i forbindelse med Voices Turnéen 2008 udgivet  "Voices Live"

 

 

Her får du HELE koncerten, på nær ét enkelt nummer:

"SOMETHIN’ BOUT YOU BABY I LIKE"
(Tom Jones)
 
 
 
Olinernes anmeldelse:
 
 
  • Flot og helt igennem tidløs musik.  
  • Åbenlys 'kærlighed' til legenderne og deres musik.
  • Ægthed og varme.
  • Eminent fortolkning.
  • Unik sangstemme
  • Fremragende musiceren.
  • Kære Stig, den er fænomenal :-)

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

*******

I aften var autografkøen EKSTRA lang - ja' den var ligefrem MEGA lang. Stig måtte skrive mange autografer og som altid var det med smil og søde ord til hver enkelt.

 

6. april 2008

Voices koncert - Ringsted Kongrescenter.

 

Så blev det endelig vores tur til at opleve - eller snarere genopleve Stig Rossens helt igennem pragtfulde Voices koncert. Og når vi nu skriver genopleve, så er det fordi, at denne turné er en succesrig turné fra 2002, hvor Stig turnerede rundt i Danmark med Thomas Jaqué og hele det store orkester som i dette tilfælde også tæller blæsergruppen. Det er vildt godt - hold op, hvor er de dygtige.

I 2002 besøgte Voices turnéen Viborg, Esbjerg, Horsens, Roskilde, Odense, Aabenraa, Aarhus, Randers og Greve. Og det var ved koncerten i Horsens, den 9. maj 2002, en lille spire blev til ;-)

 

Denne spire er i dag blevet til en super dejlig live-cd, som sælges på turnéen. Hvor fedt. Det er jo' ikke, hver gang man er så heldig at kunne lytte til aftenens koncert, hele vejen hjem - som vi gjorde, for fuld udblæsning, her til aften.

Nanna og jeg havde en dejlig køretur til Ringsted - herligt, som man i en bil altid får nogle hyggelige samtaler, om alt mellem himmel og jord.

Ja' det var jo faktisk i en bil, på vej hjem fra en Tom Jones koncert, med sin kone Nina, at idéen til denne skønne Voices koncert turné blev til. Stig havde, som han skriver det på sin 'reklame-flyer', for Voices Live cd'en - en stor lyst til at hylde Tom Jones efter denne koncert - for at markere den indflydelse han har haft på ham i hans musikalske opvækst.

Nina som altid er en stor og kærlig støtte for Stig, sagde: "Men det er jo' ikke kun ham der har inspireret dig, vel?"

Og hvor har hun dog ret;-) ... Derfor blev det ikke kun én af legenderne Stig nu hylder, men hele seks af slagsen. Tre afdøde og tre nulevende. Og det var lige præcis, det vi skulle ned og høre i det hyggelige Ringsted Kongrescenter. Vi havde en aftale om at mødes med Susanne. Vi mødte også en masse andre søde fans :-).

Det var den 8. koncert på turnéen, men det var den første øst for Storebælt. Østdanmark var godt repræsenteret, må man sige, ved bl.a.: Skælskør, Amager, Maribo, Hvidovre, Roskilde, Frederiksberg, Valby, Glostrup og sågar Allinge på Bornholm :-)

Vi fik lige clearet en lille happening, som skulle tage lidt gas på Stig - når han begyndte at synge sine Tom Jones sange. Det er også gjort ved et par enkelte lejligheder tidligere.

Stig plejer at kigge søgende rundt på gulvet og le...   (når han synger/har sunget Tom Jones sange), det er ret morsomt - derfor er det ekstra skægt, når der så pludselig bliver smidt trusser op på scenen.

Tiden fløj af sted - klokken 'bimlede' og det var tid til at gå ind ind i salen og tage plads.

 

Vel bænket, kunne vi sidde og indstille kameraerne, så de var klar til, at vi kunne tage en masse billeder af "Idolet Over Dem Alle" - den gode Stig :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

Som vi tidligere har sagt, også til Stig selv ;-) så er han som en god årgangsvin, som bliver bedre og bedre med årene, hans stemme får mere og mere fylde og dybde og så er den 'langtidsholdbar'. Det kunne aftenens koncert bestemt bekræfte. En super veloplagt og glad Stig Rossen og et feststemt orkester - Thomas og "Jaq'ét" som vi ynder at kalde dem, indledte koncerten med "Let's Face The Music And Dance" - og fortsatte direkte med "Mona Lisa"

 

 

Med disse to sange, var den første af legenderne - Nat King Cole, hyldet til punkt og prikke.

Den SUPER FLOTTE scene med et banner af, hver af legenderne som bagtæppe og de gammeldags lamper stående på scenen var genialt.

 

 

En ny hyldest, til endnu en afdød legende - Frank Sinatra - som med Stigs indledende anekdote om en lille baby som for første gang så dagens lys, den 12/12 1915. Han trak næsten ikke vejret - så han blev holdt under den kolde hane........ l i g e .... til han gav sit først skrig.

 

Ja, således startede livet faktisk for "Frankieboy" / "Ol' Blue Eyes" / "The Chairman of the Board"  - Frank Sinatra havde mange kælenavne, fortalte Stig.

 

Stig lagde ud med en sang med rigtig swing i - "I've Got You Under My Skin" efterfulgt af "All The Way" og sidst men ikke mindst "The Lady Is A Tramp" ;-)

Og NU mine damer og herrer.... den sidste af de afdøde legender ... ELLER... Er han nu også afdød? Nogle påstår, at de er blevet ekspederet af ham i en burgerbar... mens andre har helt andre ideer.... Men sikkert er det, at Stig Rossen nu vil hylde "The King Of Rock'n Roll" Elvis.....

Nyd billederne her - man kan jo næsten høre ham synge - Læg også lige mærke til den gamle mikrofon... Genialt - gennemført. Sådan var det hele koncerten igennem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og jo da... Stig havde skam også tørklæde på, som tørrede hans svedige pande, for derefter at blive smidt ud til publikum :-)

 

Stig var simpelthen så herlig og gav den fuld gas - fuld skrue, hele vejen igennem. Publikum hulkede af grin og Stig pustede og stønnede som den gode gamle Elvis, der kæmpede sig igennem sine koncerter - på det sidste.

Hele denne billedserie er fra

"Jailhouse Rock"

 

Lige før det sidste nummer inden pausen, sang Stig en af de meget stille og MEGET SMUKKE sange som Elvis også mestrede - og tro os... DET gør STIG bestemt også. Han synger hér "Crying In The Chapel", det var kanon.

Og som afslutning på første afdeling fik vi det super festlige nummer - som også er en hyldest til spillebyen - "Viva Las Vegas" - og her må vi lige fortælle jer, at Stig i sit suveræne orkester, under ledelse af Thomas Jaqué har en dygtig trommeslager, som her får sin sag for - en trommesolo på flere minutter - tog dog ikke tid.... men hold op, hvor han gav den gas.

 

Her sidder Tom 'Tam-Tam' Jensen og hamrer løs på sine trommer ;-)  Til kollegaernes ihærdige og festlige backing.

 

Så var det tid til pause - og lidt mere hyggesnak. Det er fedt at høre om andres koncertoplevelser mv. med Stig og møde fans man ikke har mødt før - Super ;-)

Stig startede 2. afdeling med at hylde den første af de nulevende legender - Det er Eric Clapton. Han var egentlig postbud, men heldigvis for os alle skiftede han spor, så i dag er han en gudsbenådet sanger og sangskriver.

Den første sang, som Stig sang fra Eric Claptons 'skuffe' var "Before You Accuse Me" - skøn ballade. Den blev fulgt op af endnu en helt vild dejlig ballade - "Tears In Heaven".

 

Så var det tid for "Little Stevie Wonder" - Stigs lille anekdote om ham var at der i 1962 skete mange gode ting - Bl.a. "Blev jeg født" - sagde Stig. Men det var også året, hvor en 10 års knægt blev opdaget.

"Superstittion" var det første nummer vi fik fra denne geniale legende.

 

 

Så kom barstolen frem og Stig satte sig godt til rette og gjorde klar til næste nummer.

"Lately" blev nu sunget SÅ dejligt - vi sad og nød hver en strofe.

 

 

 

Nu skal man ikke sidde og svime helt hen i ballader - Så nu blev tempoet atter sat op. Vi skulle naturligvis, var vi lige ved at sige... have "Sir Duke" :-)

 

 

Super fedt med orkesteret og korpigerne Christina Boelskifte og Susanne Ørum - se en gang her, der var godt gang i koreografierne :-))

Det var rigtigt godt.

 

Stig begyndte at introducere næste og sidste legende i aftens koncert - Det var naturligvis Tom Jones :-)

Han supplerede sine ord med at begynde at knappe et par knapper op i skjorten :-D

Bagefter vendte han sig om - og mens han stod og tog en tår af sit vandglas - kunne han ud af øjenkrogen se, at scenegulvet blev pyntet med de fineste trusser i alverdens afskygninger...

 

Stig gik storsmilende i gang, med den mere end 40 år gamle sang - "It's Not Unusual" - alt i mens han måtte træde uden om trusserne, som lå og 'flød' på gulvet.

Bagefter begyndte han at samle dem op - og konstaterede lunt:

"Der er prismærker på dem alle sammen" ;-)

thi hi... der var alt fra 'mormor-trusser' med påskriften "Du For Lækker" til boxershorts, hospitals 'engangs trusser' til de små med blonder ....  Fan-gruppen bestod af 10 friske kvindfolk - de andre kunne desværre ikke nå op til scenen, fra deres pladser - men de fortalte bagefter at de havde nydt synet.

De sidste to Tom Jones sange, Stig skulle synge, var "Green Green Grass Of Home" og "Somethin' Bout You Baby I Like".

Så kan det nok være den stod på stående bifald til den store guldmedalje - Selvom Voices er en anderledes koncert end de fleste af Stig Rossens koncerter, så var der ikke tvivl i publikums sind - Det havde været en kanon fed koncert ;-) Og som alle kan se, så stråler det ud af Stig, at han nyder at synge de sange og hylde legenderne.

Ekstranummer - rettere sagt ekstranumre :-)))  Det fik vi skam også ;-)

Nat King Coles "When I Fall In Love" og sidst, men bestemt ikke mindst og et genialt afslutningsnummer - Frank Sinatras "That's Life" - Den siger jo det hele.

Tusinde TAK for en dejlig koncertaften

Knus fra

 

          Klik HER, for at se slide-show fra koncerten (de ligger på FOTO siden)

 

Reklame forud for koncert turnéen:

 

Kom og hør Stig Rossens pragtfulde fortolkninger af udødelige klassikere fra legenderne:

Stig hylder seks legender, der alle har inspireret ham - det er Frank Sinatra, Nat King Cole, Elvis Presley, Eric Clapton, Stevie Wonder og sidst men ikke mindst Tom Jones.

 

Hvad siger du til sange som f.eks.

Nat King Coles "Mona Lisa"
Frank Sinatras    "I've Got You Under My Skin"
Elvis Presleys  "Crying In The Chapel"
Eric Claptons        "Tears In Heaven"
Stevie Wonders  "Lately"
og hvad med Tom Jones'  "Green, Green Grass Of Home"

Lyder det ikke som guf for øregangen?

Det er blot nogle af de sange du kommer til at høre på turnéen ;-)

Der vil være alt fra rock'n'roll til ballader - hyggeligt krydret med små anekdoter om de seks sangere.

Glæd dig til at høre Stig Rossen et eller flere af nedenstående steder:

       
Voices Koncert
Sønderborg
Søndag
30. marts
kl. 20.00
Voices Koncert
Kolding
Søndag
31. marts
kl. 19.30
Voices Koncert
Skive
Tirsdag
1. april
kl. 20.00
Voices Koncert
Horsens
Ons.
2. april
kl. 20.00
Voices Koncert
Esbjerg
Tors.
3. april
kl. 20.00
Voices Koncert
Herning
Fredag
4. april
kl. 20.00
Voices Koncert
Viborg
Lørdag
5. april
kl. 20.00
Voices Koncert
Ringsted
Søndag
6. april
kl. 20.00
Voices Koncert
Hillerød
Tirsdag
8. april
kl. 20.00

Check  Events/Kalender  med hensyn til billetsalg ;-)

Vi er klar.... Er du ?