Vi kan BESTEMT IKKE ANBEFALE nogen at spise hos Bobs Café & Restaurant - Kystvej 25
V/ Guldborgsundcentret - 4800 Nykøbing F.
 
 
 

 

Anmeldelse af et spisested

 

Det var den 3. august 2008

Vi skulle besøge Nykøbing Falster Festuge:

Vi kørte hjemmefra allerede sidst på eftermiddagen, for vi skulle mødes med Kirsten og Gunnar og nyde en god middag forud for koncerten.

MEN .... Den middag vi ellers havde glædet os meget til, som skulle være en hyggelig start på en god og festlig aften, skulle vise sig at være en fatal fiasko!!!

Vi kan bestemt IKKE ANBEFALE nogen

at spise hos Bobs Café & Restaurant

- Kystvej 25,  V/ Guldborgsundcentret - 4800 Nykøbing F.

De reklamerer med fine ord "Kom på Bob's og oplev en rigtig god middag, med byens bedste udsigt" - og at de forbereder alt mad fra bunden .... (af skraldespanden, spørger vi os selv???) - Deres reklame siger endvidere, at de benytter de bedste råvarer og at deres køkken er topprofessionelt! ... ??? Vi fatter det ikke! - simpelthen ikke!

Det viser sig senere, at der er flere end os, der deler vores opfattelse. Både nogen som havde spist "Hos Bob", denne aften og andre, som havde spist der tidligere, så det bekræftede blot, vores store utilfredshed.

Vores mad var simpelthen uspiselig!

  • "Skaldyrssymfonien" var en symfoni af et bjerg af heldækkende icebergsalat, appelsin-/citron- og ananasskiver med et par 'gummi' blåmuslinger og nogle få kolde og køleskabsvandede rejer, som gemte sig i salaten sammen med en klump laks med lidt "caviar" på og så fik vi et cognacglas med hummersuppe (fyldt 'så lidt' i glasset som når man serverer en cognac).

  • Peberbøfferne var senet og seje. Flere mislykkede forsøg på parteringsarbejde udenom sener mv. måtte opgives (kunne ikke engang skæres med kniven).

  • Kød med en sødlig lugt! Det er vist ikke det man betegner som frisk kød.

  • Broccolien var meget gullig, noget var brunt (råddent) og ved at gå i stok.

  • Kartoflerne havde set bedre dage.

  • Grillspyd med forskellige kødstykker var så tørt og trist, at det ikke en gang kunne rives over (da vi fremviste det til personalet).

  • Bearnaise sauce ... var det for resten det?

Ja' vi kunne blive ved.

Vi gjorde på en pæn måde, personalet opmærksom på vores utilfredshed. Men det eneste vi blev mødt med var "Hvad er der galt?" og når vi høfligt svarede og forklarede og viste eksempler, på det uspiselige, der lå på vores tallerkener, lød blot samme sætning: "Jamen, hvad er der galt?" - dette gentog sig 4-5 gange. Ingen imødekommenhed overhovedet.

Det var umuligt, at få forståelse for, vores orientering. Orkede ikke at kommentere mere. Vi valgte at forlade restauranten, efter at have betalt FULD pris for denne uspiselige middag.

Men hold op, hvor var vi skuffede :-(

Tak for mad, siger vi bare! - Vi blev bestemt ikke mæt!

At servere dårlig mad gør et voldsomt indtryk.

Vi blev for øvrigt også senere på aftenen informeret om, at netop dette sted for ikke længere end 14 dage siden var udstyret med en SUR SMILEY! - DET forstås!

Skal ABSOLUT IKKE spise dér igen!