Årets Julekoncert med Stig Rossen i Maribo
3. december 2007
 

 

Reportager fra julekoncert turneen:

Maribo Hallerne - Maribo

Ringsted Kultur og Kongr.center - Ringsted

Portalen - Greve

Frederiksborgcentret - Hillerød

Falconer - København

Brandkjærkirken - Kolding

Læs også et par dejlige beretninger fra:
 
Susanne Østergaard
Stig Rossen julekoncert i Maribo
 
 
Helle Mortensen
Stig Rossen julekoncert i Vejle
 

Julen 2007

 

REKLAME:
Forud for koncerten

Køb din VIP billet nu ...Tidligt .... jo'.... men nøj'.... Den er go'.

Billetsalget til det traditionelle og superhyggelige VIP arrangement i Maribo-hallen er startet. Det ordinære billetsalg til julekoncerten, starter til august, følg med i Events/Kalender.

OM I JULESTEMNING MED

STIG ROSSEN

Klub FT inviterer igen i år til et fantastisk VIP-arrangement i forbindelse med årets julekoncert med Stig Rossen. Sammen varmer vi op med julemusik, julemad og besøg af Stig Rossen. Kom og vær med, så vi alle kommer i den helt rette julestemning.

Vi mødes i Maribohallen Hal 1 kl. 17.15, hvor jeg står klar til at udlevere billetterne til aftenens koncert.

Bagerst i Hal 1 er der disket op til alle tiders julehygge. Vi starter med en velkomstdrink, og herefter venter der os en lækker julebuffet. Til slut, inden koncerten, serveres kaffe og te.

Vi har efterhånden fået opbygget nogle dejlige traditioner i forbindelse med Stig Rossens koncerter i Maribo. Også i år har han lovet at kigge ind til vores VIP arrangement hvor han vil hilse på os, og give et helt specielt nummer for os, nemlig en duet med den lokale sangerinde Lone Hemmingsen.

Det er ikke første gang Stig Rossen og Lone Østergaard Hemmingsen mødes i en duet. Hele 3 gange tidligere, har de underholdt ved et Klub FT arrangement.

Jørn Bonde vil spille for os under hele arrangementet, og Lone Østergaard Hemmingsen giver desuden et par numre alene – så der er rigtig lagt op til en musikalsk aften.

Pris for hele arrangementet er 575 kr.

Alt dette får du:

Adgang til VIP arrangement, som inkluderer:

Julestemning i hyggeligt lokale

Julemusik med Jørn Bonde

Velkomstdrink

Stor julebuffet

Kaffe / te

Underholdning med Lone Hemmingsen

Besøg af Stig Rossen

Duet med Stig Rossen og Lone Østergaard  Hemmingsen (kun for VIP gæsterne)

Gode koncertbilletter i den bedste gruppe

Tilmelding kan ske til

 Susanne Østergaard

på tlf. 54 78 36 60.

 

 

 

- ved Susanne Østergaard

 

Så kom dagen endelig – dagen der var ventet med længsel i næsten et helt år – Årets første julekoncert med Stig…

At Stig’s første julekoncert øst for Storebælt i år netop var i ”min” by Maribo, gjorde bestemt bare det hele endnu mere glædeligt – og tro mig, ALLE forventninger blev opfyldt til UG….

Stig var i hopla, da han midt på eftermiddagen ankom med toget til Maribo, og han var helt klar til endnu en omgang juleri.

 

Det første Stig gjorde efter ankomsten til hallen, var at gå på scenen i et tilstødende lokale. Her skulle der øves på et par duetter, som han senere skulle synge for et lukket selskab, sammen med en lokal sangerinde.

 

Forud for koncerten, havde jeg nemlig via min arbejdsplads (som er det lokale dagblad), lavet et særligt VIP arrangement for vores læsere. Foruden lækker julemad og musikalsk underholdning, bød arrangementet også på et besøg af Stig, hvor han sammen med Lone Østergaard Hemmingsen sang lidt for os. Første nummer vi fik, var den skønne duet ”Last Night of the World ” fra musicalen Miss Saigon. Det andet nummer vi fik at høre var den muntre julesang: ” Skal vi klippe vore julehjerter sammen”. 

 

Vi er dybt taknemmelige for, at Stig i denne travle måned gav sig tid til en lille ”ekstra koncert” og de 300 glade Klub FT gæster fik fuld valuta for pengene. Det var en dejlig opvarmning til koncerten.

 

 

 

Til julekoncerterne I år, har Stig medbragt sin ”gamle” korpige Christina Boelskifte som gæstesolist. Det er et klogt valg!! J Christina synger vidunderligt, og man kunne tydeligt se, at de kender hinanden, og at de er trygge ved hinanden.

 

 

 

Stig og Christina var dejligt afslappede i deres samspil, og det resulterede i en masse positivt overskud, som nåede langt ud over scenekanten….

 

 

Jeg vil ikke komme ind på hvilke numre koncerten indeholder, men blot fortælle, at der er noget for enhver. Der er både nyt og gammelt. Der er det som der skal være, men bestemt også nogle gode overraskelser. Det hele er kædet smukt sammen og det var en SKØN skøn koncert. Hvis du ikke allerede har købt billet til en af julekoncerterne er der kun et at sige – gør det!. Det kan kun varmt anbefales, og i øvrigt kan koncerten sagtens tåle at blive set flere gange. Jeg glæder mig allerede til den næste.

 

Tak til Stig og Christina for en vidunderlig dejlig koncert.

 De bedste julehilsner fra Susanne

 

Forresten du skal også lige se "Rygmærket" på Olinernes jule-bluser.
Jeg snuppede lige et foto i farten.

De blev rost af mange af vores gæster til Klub FT.
Så sandt som det er sagt ;-)