Nytårskoncert med Stig Rossen og Prinsens Musikkorps

 

 

Sætliste for nytårskoncerten i Slagelse med Simone som gæstesolist / overraskelse:

 
1. afdeling
1

Masque

PMUK

2

This Is The Moment

SR

3

Love Changes Everything

SR

4

Gethsemane

SR

5

Jeg sætter min hat

som jeg vil

PMUK

6

Over The Rainbow

SE

7

Sir Duke

SR

8

The Lady Is A Tramp

SR

9

Florentinermarch

PMUK

10

I Feel Pretty

SR

PAUSE
2.2. afdeling
11

Return Of The King

SR

12

Backrow Politics

PMUK

13

Me And Mrs. Jones

SR

14

Ain’t That A Kick

In The Head

SR

15

Sabeldans

PMUK

16

Pipework

PMUK

17

Skønheden og udyret SE/SR

18

Merano/What A Scene, What A Joy

PMUK

19

Where I Wanna Be

SR

20

Anthem

SR

Ekstranumre:
21

Light At The End Of The Tunnel

SR

22

Champagnegaloppen PMUK

 

 

 

 

 

 

Premiere på Nytårskoncert 2012 med Prinsens Musikkorps i

"Træskogården"

Slagelse Musikhus

 

Lørdag den 7. januar 2012

 

Året startede perfekt - Med et brag af en nytårskoncert!

En rigtig skøn en af slagsen - en ægte "Stig-koncert", med pragtfuld musikledsagelse af Prinsens Musikkorps, som i mange år havde haft en drøm om at få Stig med på deres nytårskoncert tour.

Og som Stig udtrykte det, så havde hans ønske om et samarbejde med netop dette fantastiske musikkorps været et længe næret ønske. Så det kunne jo ikke være bedre. Alt var klappet og klart. og publikum var spændte af forventning.

- Læs meget mere om vores gode koncertstart på året 2012!

og nyd en masse dejlige billeder.

Længe... alt for længe har vi gået rundt og sukket efter en "rigtig" STIG-koncert. En "ægte" koncert med en masse gode Stig sange - ligesom i "gamle dage". Mon ikke de fleste af os har haft det sådan i flere år? Vi har i hvert tilfælde. Men vi har jo naturligvis haft fuld forståelse for, at Stig har haft rigeligt andet at se til.

 

Nu var dagen kommet og det var endda meget tidligt på året, det var jo bare herligt. Det var den  første lørdag i det nye år.

Vi drog til Slagelse til Nytårskoncert med Stig og Prinsens Musikkorps og glædede os naturligvis meget. Vi havde da også store forventninger til koncerten, men dog ikke så store, at vi turde håbe på så "ægte" en Stig koncert, som vi vitterlig fik. For dagen blev fyldt af overraskelser - af den gode slags.

 

Vi har tidligere hørt Stig til diverse nytårskoncerter og ved derigennem, at de er meget varieret - en blanding af godt og lidt skidt. Altid godt når Stig er på scenen!

Men diverse venskabs-by-orkestre kan godt være lidt af en prøvelse. Til vores held var det langt fra, hvad vi oplevede i Slagelse denne eftermiddag. For her var det Prinsens Musikkorps der sad ved noderne.  

Med en kop kaffe og en sodavand stod vi nu, hver især og studerede, dagens første overraskelse. Det var programmet som vi begge købte for en sølle 20-krone. Hele forsiden var prydet med et billede af Stig, så det var da skønt tænkte vi og forventede ikke så meget af indholdet, som vi rent faktisk fik. Tænk sig! Et et FLOT 40-siders utroligt skønt program, med en masse historier om Stig og mange dejlige og flere genkendelige... billeder.

Dagens næste overraskelse var de skønne omgivelser koncerten skulle afholdes i. Smukt loft og i det hele taget et hyggeligt sted. Det var kun den ene af os, der før havde været til koncert i denne hyggelige sal.

Kl. 15.00 entrerede Prinsens Musikkorps med Masque  - og hvis der sad nogen i salen og havde en evt. anden  forhåndsmening om dem, så måtte de tage det i sig igen, for det HOLDT SLET IKKE VAND!

Allerede fra første trut kunne man høre, at her var tale om et brag af et orkester, de havde øvet sig - rigtig meget endda. Et helt vildt godt musikkorps. Kors hvor det swingede, og deres dirigent, svenskeren Alexander Hanson var en hel historie for sig - han var ganske enkelt eminent. Sjældent ser man en venstrehåndet dirigent, men det må siges at være en charme ekstra ;-) Hold op, hvor var han dygtig!

Da Stig indtog scenen, var det med "This is the Moment", NATURLIGVIS, var man lige ved at sige

Vi blev straks ledt tilbage til "Tivoli-stemningen". Og med dette mener vi de dejlige minder og den unikke stemning fra koncerten over dem alle "Live fra Tivoli".
 

Ih, hvor var det skønt at genhøre netop det åbningsnummer.

 

 

Og som sådan blev det bare ved og ved. Det ene store "Stig nummer" efter det andet - Jamen det var jo en ÆGTE Stig koncert - helt fantastisk. Vi havde simpelthen svært ved at tage hænderne ned, alle klappede det bedste de havde lært og stemningen i salen var flere gange på kogepunktet.

 

Og så var der sørme lige en overraskelse mere - i stedet for "Morgen på Atlantis" med Stig, fik denne nytårskoncert besøg af bysbarnet Simone Egeriis, som vi jo har fulgt lige fra begyndelsen af hendes flotte karriere, hvor hun i junior sang vandt med sangen "Vindens Farver" i talent programmet "Scenen er Din".

Stig har ved flere lejligheder haft Simone under sine kærlige vinger og sunget mange skønne sange sammen med hende, ved koncerter rundt om i det ganske danske land, herunder nytårskoncert i Ballerup, som også lå den 7. januar - men i året 2007.

Ja' Simone var dagens hemmelige gæst og kun ved denne ene koncert på turnéen. Hun sang Judy Garlands helt vildt smukke "Over The Rainbow", i en sjælden men smuk fortolkning. Simone har altid haft en gudsbenået stemme og hvor er det dejligt, ikke mindst for alle hendes fans, at hun har taget en pause fra sin uddannelse - for at hellige sig sin helt store passion - så hun nu dyrker sin sang på fuld tid.

  

 

 

 

 

Efter pausen var det tid til "RETURN OF THE KING"

 

 

 

 

Stig indtog scenen med en fin og festlig guldjakke og så kan I lige tro,

 at den fik på alle tangenter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var med svedklud og hele baduljen - jo jo, der var virkelig fest i "Træskogården" i Slagelse Musikhus ;-)

 

 

Som vi tidligere har skrevet, så var der flere  solooptræden af Prinsens Musikkorps (se sætlisten i venstre kolonne) og det gik bestemt ikke stille for sig.

 

 

 

Der var "trompet-battle" og trombone-"snak".

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi fik skam også serveret en suveræn trommesolo på VANDRØR, ja du læser rigtig - på vandrør!

Se en gang her

 

 

 

Og sidst men ikke mindst fik Stig sørme også vist os sine evner som kornet spiller (en kornet minder om en trompet, men er lidt kortere, mere kompakt og har en lidt blødere klang ift. trompeten).

 

 

 

 

Det var bare herligt at opleve, specielt når man selv er gammel messingblæser som det kaldes ;-)

 

 

 

 

Jo den gode Stig har skam mange talenter og han er ikke bange for at vise os dem. Det var sjovt at se Stig indtage en plads i orkesteret og sidde der og spille sammen med Prinsens Musikkorps.

Det var bare så fedt at være til denne nytårskoncert.

 

 

I anden afdeling fik vi,  selvfølgelig (var vi lige ved at sige), også "Beauty and the Beast" i en smuk duet mellem Stig og Simone - Jamen det ER jo bare "deres" duet. Vi har ikke længere tal på, hvor mange gange vi har hørt dem synge denne sang sammen. Men det er jo bare en skønt genhør, hver eneste gang.

 

 

 

Første ekstranummer

- "There Is A Light At The End Of The Tunnel"

Wieeee..... sådan!

 

 

Prinsens Musikkorps med dirigent Alexander og Stig, hyggede sig og lavede spas på scenen og den gode stemning smittede af helt ned til bagerste række. Deres ping pong og sjove finurligheder trak voldsomt på smilebåndet og vi stornød hvert et nummer - naturligvis altid når Stig var på scenen, men i høj grad også når Prinsens musikkorps optrådte for sig selv, det var en forestilling i sig selv. 

 

Så var det tid til Champagnegalop og champagne - også her stod den på lidt "fis og ballade" -

 

 

 

 

Stig delte champagne ud til publikum, så Alexander manglede et glas, da der skulle ønskes GODT NYTÅR .... Hvad gør man så?

 

 

- jamen ... så drikker man da bare af flasken :-D

Alt imens stod en glad Simone og smilte sødt til de to fjollede Hr. Rossen og Hr. Hanson ;-)

 

 

Hvor er vi glade for, at turen gik til Slagelse :-)
Vi er begge helt klar til at tage en tur til det Nordjyske - bare for at opleve det hele en gang til.

 

Nytårskoncerten her fortjener 6 stjerner helt bestemt.

INTET MINDRE!

Det var simpelthen en sublim, fantastisk, festlig og fornøjelig nytårskoncert

.

Publikum fik, hvad de var kommet efter og meget mere end det. For det var en koncert der virkelig bragte smil og glæde frem og fik alle til at vrikke med på stolesæderne og klappe taktfast til rigtig mange numre, man kunne simpelthen ikke lade være.

Det var en 'knaldhamrende' god start på året!

En bragende flot og festlig og fantastisk eftermiddag i dette superfornemme selskab.

Tak til Prinsens Musikkorps, dirigent Alexander Hanson, Simone og Stig for en skøn, skøn start på 2012. Smukkere kan det ganske enkelt ikke gøres.

Vi håber at se jer i et fremtidigt samarbejde - Det kan kun blive godt!

Sikke en vidunderlig start på et fantastisk og meget lovende koncert-år med Stig Rossen!

GODT NYTÅR -  ønskes I alle af

Susanne & Mette

 

 

 

 

©olinerne 2012