"Sange Til Hende" - Anmeldelser
 

Stig Rossen er på Dansktoppen :o)

Klik her og læs, hvordan du kan stemme på ham.

*********

Anmeldelser af

"Sange Til Hende":

 

Hitlister:

Placering nr. 9 af 40
 
Placering nr. 19 af 200
 
 

4. oktober 2007

 

Artikler:

 

"Rossen popper løs med tøseplade"  læs:
 

 

 

September 2007

 

 
Af Simone
 
 
 
 
 
 
Anmeldelse af
"Sange Til Hende"
 

Sange til hende - en cd der slog benene væk under mig!
 
Jeg syntes dette er en af Stigs bedste cd'er til dato, og for mig giver det et par ekstra plusser i Stigs karakterbog at han indspillet den på på dansk.
 
Personligt kan jeg hel vild med sangen "Tango Raseri", den har jeg grint meget af og lige pt kan jeg den også uden ad, men det er også en sang hvor jeg har set en af mine venner have det på den måde.. Men alle sangene er nu gode på deres helt egen måde..
 
Men tilbage til selve cd'en igen, og som sagt syntes jeg det er en af Stigs bedste.. Der er en energi, livsglæde og nærværelse i musik, som jeg syntes er virkelig fedt, og så er tekstere meget rammende og om ting som mange mennesker kan nikke genkendende til.. Så alt i alt en cd der bare er til UG og som har været værd at vente på..
 
Så alle ti tommelfingere op..

 

Knus fra Simone
 

**********

 
Af Susanne

 

Anmeldelse af
"Sange Til Hende"
 

Da jeg fik Stigs nye cd i hånden, kunne den bare ikke komme i afspilleren hurtigt nok. Jeg var vildt spændt og cd-afspilleren i bilen var nærmest rødglødende i den alt for korte køretur hjem. Ind i stuen, og så på igen…. repeat forfra…. og igen.

Hold da op….

Stig havde på forhånd lovet, at vi kunne forvente os lidt af en fornyelse - At vi ville komme til høre en ny side af ham – og så på dansk… Det løfte må jeg sige, at han har overholdt 100%. Selvfølgelig har Stig sunget dansk pop før, så på en måde kan man sige, at han er tilbage hvor det hele startede. Der er bare sket en hel masse siden.

Jeg er i al beskedenhed temmelig stor fan af Stig. Jeg er vild med de store musicalnumre, hvor han bruger sin stemme og krop helt ud i det yderste – de kendte store hits som han fortolker så smukt - og de smukke ballader som rammer helt ind i hjertestammen. ”Letters of Love” er også blandt mine yndlings, så jeg glædede mig som et lille barn til at høre, hvad Stig nu havde fundet på J.

… og jeg blev IKKE skuffet. Da jeg havde hørt nogle af de første numre tænkte jeg: ”Han er godt nok modig – ham kan vi sg.. være stolt af”.

Stig får i løbet af cd’en virkelig krænget vrangen ud på manden (og sig selv). Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om ægtheden i teksterne.

”Sideliniefar”.. siger bare alt om det afsavn et ødelagt kærlighedsforhold gir i forbindelse med børn.

”Venus åh Venus” det kribler under huden (og det gør det) fortæller så smukt om kærlighed og tæthed i et parforhold.

”Kvindetyranni” er en fortælling om den kærlige mor/kone, som holder sammen på tropperne, på sin egen kærlige facon. Mon ikke mange af os kvinder kan genkende os selv i sangen, hvis vi skal være helt ærlige?.... (tid til eftertanke)

”Sikke en dag”  - ja der kommer forskellen på mand og kvinde virkelig frem i lyset. Et gen må helt sikker ligge til grund for vort forskellige syn på shopping. Manden er dog sød nok til at tilgive, efter en forrygende nat, så mon han ikke også tager med på næste indkøbstur J

”Laser og Pjalter” jamen sådan er det bare… Sjovt som mænd og kvinder ser noget helt forskelligt når klædeskabet åbnes.

”Lad mig være” om kærlighed og om at give hinanden plads til at være sig selv. Sangen indeholder et meget vigtigt budskab som mange nok desværre glemmer….

”Det er forbi” er en smuk bøn til sin elskede om at være ærlig i parforholdet, også selvom det gør ondt. Sangen er smuk, selvom den er fyldt med smerte.

 Og sådan kunne jeg bliver ved med hvert enkelt nummer. Det vil jeg dog undlade, men selvfølgelig vil jeg ikke lade være med at nævne min favorit

”Græd lille Engel” som simpelthen bare er så smukt, så smukt et nummer.

Tekstforfatteren Pernille Plaetner har i samarbejde med Stig formået at ramme en masse stemningsbilleder fra parforholdet: Kærlighed, savn, passion, raseri, irritation, overbærenhed, forelskelse, overgivelse, tæthed, utålmodighed, forlist kærlighed, fortrolighed, undren, erotik, humor, varme, blødhed , boblende glæde …. og meget mere.

Det er super godt set af Pernille og jeg er fuldstændig enig med Stig i hans udtalelse om, at han mener, at kvinder kender mænd bedre end mænd kender mænd…..

Stig, Pernille og Pia – Tusind tak for en vidunderlig musikalsk rejse om kærlighed og den søde forskel på os kvinder og mænd – og tak for et lækkert cover J

Jeg kan kun give MAXIMALT antal stjerner

Du’ for lækker Stig…..

**************
 
Af Laura Nielsen, Bornholm
 
 
 
 
Anmeldelse af
"Sange Til Hende"

Min tanker om ”Sangen til hende” Stig Rossen

Så lad mig sige det med det samme: Jeg ELSKER den cd. Alt hvad Stig laver er gennemført og godt, men alligevel var det med lidt spændte og fumlende finger at jeg åbnede pakken med cd’en. Jeg baksede med plastikken i en rum tid!!

Mine øjne var på stilke. Et genialt og gennemtænkt grafisk omslag fra start til slut. Jeg var i trygge hænder, jeg vidste det!!

Mit hjerte smeltede totalt fra de første toner, flydende Nutella, du ved! YES!! Han har gjort det igen! Fornyet sig på det flotteste. Han tager med på flere musikalske rejser, krydret med humor, kærlighed, poesi, smerte og den søde forskel imellem mænd og kvinder!

Det er et genialt samarbejde imellem Stig, Pernille Plætner og Pia Scharling. Musikalsk er det bare så smukt. Kvalitet, og atter kvalitet!!

Det spænder fra følsom ”Græd, lille engel” til det frække ”Du’ for lækker”. Noget for enhver Stig fan! Jeg e helt vilde med det hele men har en blød plet for sidst navnt!!

Det er helt klart 10 stjerner ud af mulig 6!!  Som Stig synger i ”Venus, åh Venus” – det kribler under huden…

Jeg slutter nu, jeg har travlt med at læne mig tilbage, lukke øjnene og nyde!!

*********
 
Af Helle
 
 
 
Anmeldelse af
"Sange Til Hende"

Så kom den endelig…… 

Hurraaaa – så kom den cd vi længe havde ventet på med danske sange.

Da jeg satte den i afspilleren, tænkte jeg – den bliver vist svær at sluge(vi var jo vant til musicalsange) – men efter at have hørt den en HEL EFTERMIDDAG, så var jeg solgt – den er jo KANON – mange af sangene kan man ligefrem finde lidt af sig selv iJ Kunne ikke lade være med at smile da jeg hørte Sikken en dag……

 Én af mine yndlings sange er nok Du´for lækker – den kan godt kører på repeat flere timer – men alle de andre er mindst ligeså gode.

 Jeg giver den 5 stjerner – den´for lækker –

 PS: Held og Lykke ”over there” – Stig – du skal nok blive et hit – er bare lidt ked af at du først kommer til Oktober, når jeg nu er der i SeptemberJ

 Knus Helle

************
 
Af  Christina
 
 
 
Anmeldelse af
"Sange Til Hende"
 

Denne anmeldelse, hvis man kan kalde den det. Er egentlig skrevet til tv2 blog, men jeg blev opfordret til også at skrive den her. vil dog lige gøre opmærksom på at den er skrevet før jeg havde købt hans suveræne cd: Nå men her kommer den:

Så er den endelig på gaden!
Stigs nye cd "sange til hende"

Her er hvad Stig selv skriver om den:

"I sommeren 2005 fik jeg tilsendt et demobånd med et par sange skrevet af to københavnske sangskrivere, Pernille Plaetner (tekstforfatter) og Pia Scharling (komponist). Den ene af sangene fangede med det samme min interesse, så jeg satte et møde op med de to piger. Her talte vi om muligheden for at skrive nogle sange ud fra ideen med "Kvinder er fra Venus og mænd er fra Mars". Et kig på det moderne parforhold. Jeg havde egentlig regnet med, at de i første omgang ville skrive to-tre sange mere, men de tog til Frankrig i fem dage og kom hjem med 14 færdige sange!

Disse sange har vi så indspillet i løbet af foråret, og de bliver nu udgivet 12. september under titlen "Sange til hende". 14 nyskrevne, dansktekstede sange om mænd, kvinder og kærligheden. Det er en cd med bid og vid og først og fremmest humor og glimt i øjet.

Jeg glæder mig meget til at se, hvordan den bliver modtaget."

Jeg havde egentlig troet at det var endnu et album, i den stil, vi kender ham bedst i, nemlig Musical stilen, men nej, det er et pop album.
Dem der har fulgt Stigs karriere fra starten, ved at det også var sådan han startede ud. Først i Melodi Grand Prix 88 med "vi danser rock, danser rul" og derefter albummet "kærlighed og alt det der" hvor også MGP nummeret indgik.
Skal i morgen ud og købe det nye album, og glæder mig helt vildt til at høre det.

Nu har jeg så købt det. Og jeg er bare VILD med det. Han forstår virkelig at røre ved folks følelser, i hvert fald mine. Specielt i sangen "Græd lille engel" det var lige før jeg stortudede. Også sange som " laser og pjalter" samt "Tango raseri" fangede min opmærksomhed. jeg synes her at Stig formår at overføre sine skuespillerevner til disse numre. Så herfra 5 funklende stjerner og fortsat held og lykke til Stig

***********
 
 
Af Sanne
 
 
 
 
 
 
Anmeldelse
"Sange Til Hende"

Jeg vil også gerne give 'Sange til hende' et par ord med på vejen. Jeg må indrømme jeg startede med at blive ret skuffet. Jeg havde nemlig sat næsen op efter et smeltende romantisk album, med kærlighedssange der drev af sentimentale tårepersere........ hmmm det var så ikke det jeg fik.

Men hold da op hvor er det bare lækkert. Musikken der kommer omkring nær ved alle genrer. Teksterne der bare rammer og får smilebåndet op i den skrå vinkel. Og så selvfølgelig Stigs fantastiske stemme som gør at dette album hæver sig over mange af de udgivelser der konstant og hele tiden rammer os.

Svært at fremhæve nogle frem for andre - men 'Tæl til ti' rykker både i melodi og tekst og 'Lad mig være' er simpelthen opskriften på et velfungerende, langvarigt forhold. (skriver hun med et forhold af 33 års varighed i bagagen) og 'Hvis bare hun ku gi sig' er for mig den unge pige, der ikke rigtig tør komme igang med livet og 'sideliniefar' taler jo for sig selv - hverdagen for alt for mange mænd og .......

Nej nu stopper jeg her og giver 5 ud af 6 stjerner :-)
 
Sanne / Auning

 

*************

Læs også Christinas dejlige anmeldelse, som hun har skrevet til Stig i gæstebogen:

http://www.websup.dk/services/guestbook/view/?brugernavn=Olinerne&gid=0

*************

 

Af Katja
 
 
Anmeldelse af
"Sange Til Hende"

Jeg synes cd’en er rigtig god. Mine yndlingssange er Græd lille engel, Laser og pjalter og tæl til ti kvinde ^^

Synes det er nogle rigtig fede sange, specielt der i Laser og pjalter hvor Stig nærmest koger over

Til sidst i sangen så man i hvert fald ikke er i tvivl om at han har været ude for sådan en irritation før !

Han er jo en hver svigermors drøm !

Med Venlig Hilsen  Katja på 11 år

*********

Af "Kviknissen"

 
 
 
Anmeldelse af
"Sange Til Hende"

Blev opfordret til at skrive en anmeldelse så her kommer den..hold på hat og briller og skynd jer at sluge kaffen så I ikke får den galt i halsen:0). Var ellevild med den fra starten og havde allerede første dag hørt den flere gange end jeg orker at tælle til. Har haft vanvittig svært ved at fremhæve nogle af numrene uden at alle de andre straks kom myldrende og var præcis lige så super dejlige på alle mulige andre måder. Synes Stig kommer hele vejen rundt og mestrer alle de mange forskellige musik-genrer han bliver ’udsat’ for. Det er i sandhed pop-drengen fra den første cd der er dukket op igen i en (klædeligt) tilpas modnet udgave.

Vi kan alle blive enige om at han synger superdejligt og i den grad er en mester i fortolkning. Man er jo bl.a. lige ved at pive inden ’græd lille engel’ er færdig også selvom man var i perlehumør fra starten af. Men er jeg virkelig den eneste som igen og igen har tænkt på et tillægsord mere som jeg afgjort synes hører med i rækken af pæne ord..ok det krævede godt nok også lidt tilløb og ’det kan man da ikke sige’-tanker men så blev jeg enig med mig selv om at gu’ ku’ jeg så! Og jeg har ved gud ikke fortrudt det (det lettede bare;) og nævner det gerne igen her..på første cd såvel som på denne er der øjeblikke hvor jeg har tænkt: han er saftsusme også temmelig sexet! SÅDAN!

Og hvis skærmen rødmer, er der ikke noget at gøre ved det for sådan er dét bare. Skal måske lige tilføje for en ordens skyld at det er på den måde at man bliver lidt ekstra glad for ham man selv har og kan som en sød mand i en gulvtæppe-reklame der bl.a. kører på tv2fyn med tilbageholdt åndedræt formulerer det: ’hurtigt få spredt en h-hyg’lig stemning i stuen’.

Ta’ dén venner.

Og hav en superdejlig weekend..så ka’ I ellers selv om hvordan I vil nyde den…;-)

*********
 
Af Mikael
 
 
 
Anmeldelse af
"SangeTil Hende"
 
 
Hey Stig...

 
Så har jeg fået hørt din nye cd og det er som altid fantastisk
- du har simpelthen den bedste stemme:)

Også en ros til Pernille og Pia for rigtig gode tekster og musik:)

Yndlingssangen er "Du for lækker" (Det er et Hit),
 men hele albummet er fantastisk... det kommer til at spille mange gange.

De allerbedste hilsner fra

Mikael