Stig Rossen - Julekoncert I Brandkjærkirken, Kolding
af Susanne Østergaard
 14. december 2008
 
 

 

 
 

 

Klik på coveret for at læse hvilke numre du kan finde på CD'en.

I år genudgiver Stig Rossen sin dejlige julecd "Når Du Ser Et Stjerneskud"
Hans sidste julealbum ”Julelys” fra 1998 har solgt mere end 100.000
eksemplarer.

Stig Rossen har siden 1996 afholdt julekoncerter over hele landet og har
efterhånden opbygget et talrigt stampublikum, for hvem det ikke ”bliver rigtig jul”, før Stig Rossen har sunget den ind.

På kraftig opfordring fra sit store publikum, har Stig i 2006 indspillet et nyt julealbum, der kom på gaden den 13. november sidste år og i ny udgave med bonus-tracket "Du Løfter Mig", den 12. november i år.

Det nye julealbum ”Når Du Ser Et Stjerneskud” indeholder en god blanding af danske og udenlandske juleklassikere, der vil bringe smil på læben og juleglimt i øjet på enhver.

 

Vi kan også varmt anbefale den gode gamle Stig Rossen jule CD "Julelys".

 

Udgivet i 1998

Genudgivet i 1999

med Bonus Track

"I Den Kolde Vinter"

En smuk duet med Christina Undhjem

 

 

 

Dejlige billeder fra julekoncerten i Brændkjærkirken
Reportage og billeder fra "En Fan Kom Forbi" - Susanne Østergaard

Reportage og billeder fra "En Fan Kom Forbi" - Anni Pilegaard

 

 

 

Årets Julekoncert i Brændkjærkirken 2008

Af Susanne Østergaard

 

En fan kom forbi:

 

Endelig endelig skulle jeg se en julekoncert med Stig i Kolding. I mange år har jeg drømt om at opleve en julekoncert med Stig i Brændkjær kirken i Kolding - der hvor det hele startede for 14 år siden. I år lykkedes det endelig. Fredag middag hentede jeg Aage fra arbejde i Vordingborg og kursen blev sat mod Jylland. 2 overnatninger i vente - vi glædede os rigtig meget - det samme gjorde børnene, for de havde fået lov til at være selv hjemme.

 

Først vil jeg fortælle, at Kolding er en skøn skøn by. Vi nød virkelig at gå op opdagelse i byen, at købe julegaver og gå en tur langs Slotssøen og Koldinghus. Jeg kan varmt anbefale at aflægge byen et besøg. OG jeg kan i den grad også anbefale en julekoncert i Brændkjær kirken. Waw for en stemning - man kan virkelig mærke, at det er en tradition for mange og at Stig er på hjemmebane.

 

Flisepudserlaget indleder med at uddele penge til forskellige formål og derefter går koncerten i gang. Selve koncerten er jo beskrevet før, så jeg vil undlade at gå i detaljer men blot fortælle, at selvom jeg havde hørt det fulde koncert flere gange tidligere i år, så var det som om, at Erling Møllehaves smukke ord kom endnu mere til rette i kirkerummet. Stemning var mere intim og man blev endnu mere rørt end tidligere, hvilket jeg ikke troede ville være muligt. Koret, violinerne og Stigs stemme lød bare endnu smukkere end tidligere.

 

Har du aldrig oplevet en julekoncert i Kolding før kan jeg kun sige een ting: Prøv det - du vil aldrig fortryde det - men vær hurtigt ude, for billetsalget til næste år er allerede gået i gang.

Det var desværre min sidste koncert for i år - GLÆDELIG JUL til Mads, Jorn, Sanne, Malene, Per, Flemming, Lars, Kalle, Tom, Thomas, Taylor, Jason, Kristina, Annette, Sarah og Stig og tak for de mange skønne koncerter. Også en rigtig glædelig Jul til Thomas, Bettina, John, Nina, Lucas, OLINERNE og alle jer andre fans. Håber vi ses derude i 2009.

Susanne Østergaard

Tusinde TAK til Susanne for denne dejlige beretning - også til dig og dine,

skal lyde ønsket om en Rigtig Glædelig jul.

Her kan du STORNYDE Susannes dejlige billeder fra koncerten den 14/12 2008.