”Four Jacks: Åh den vej til Mandaylay” - med Klub FT

 

 

Fantastisk eftermiddag med
FOUR JACKS
Læs her hvad
Lolland-Falster Folketidende
har skrevet om dagens VIP arrangement og teaterkoncerten:
(klik på logoet nedenfor)

 

Se også dette fine
"Foto-sæt-up"

 

 

Super hyggelig eftermiddag i selskab med

Stig Rossen, Keld Heick og resten af Four Jacks

ENDELIG blev det den 20. april. For første gang skulle jeg se Four Jacks, og spændingen var på bristepunktet. Jeg er netop hjemvendt fra en rejse, så derfor havde jeg ikke set forestillingen tidligere (hvilket bestemt ikke ligner mig).

Gennem mit arbejde på Lolland Falsters Folketidende, havde jeg arrangeret en tur for vores læsere. 129 personer var med Klub FT i Tivoli, og alt var med os. Turen derind i 3 busser gik planmæssigt, og selv vejrguderne var i godt humør. Tivoli viste sig fra sin bedste side – og flere af os kunne sidde udendørs og nyde en lækker frokost inden forestillingen.

Vi havde billetter til kl. 16.30, men inden da, havde vi en aftale med Stig Rossen og Keld Heick at vi skulle mødes til et VIP arrangement – så allerede kl. 15.00 var vi klar i Glassalen.

 

 

 

Stig og Keld mødte veloplagte op, og Stig lagde ud med at fortælle om hvordan ideen til forestillingen var opstået.

Stig var sidste år med i en række støttekoncerter til fordel for ASF, og sammen med Kurt Ravn lavede de bl.a. medley af Four Jacks numre. Da Stig dengang hørte folks reaktioner på medleyet (stående bifald midt under forestillingen) var han ikke et øjeblik i tvivl om, at det måtte der gøres noget mere ved – ideen til en teaterkoncert var blevet sået.

 

 

Når Stig  er involveret er der  ikke langt fra ide til handling, så inden længe havde han fået skrabet et hold sammen!! Og hvilket genialt hold !….. Stig ringede først til Jesper Lohmann, fordi han gerne ville have en erfaren skuespiller med, som også kunne synge. Jesper, som bl.a. tidligere har lavet et forrygende Keld Petersen-show, var straks med på ideen, og han foreslog Jesper Asholt til rollen som ”ham den lille med brillerne”. At Jesper Asholt udover et kæmpe skuespillertalent også kan synge, har han bevist med stor succes på Det Ny Teater, hvor han både var med i forestillingen ”Beuaty and The Beast” samt ”Chicago”.

 

Sidst, men absolut ikke mindst, ringede Stig til Keld Heick, som dengang var på ferie. Efter at have indledt samtalen men en længere snak om hvor fantastiske Four Jacks er, kom Stig endelig til budskabet: ”Vil du være med” – JAAHH… lød det straks begejstret fra Keld.

Keld Heick blev meget glad for invitationen, og samtidig passede det Hilda rigtig godt, for så kan hun få mere tid til at være sammen med deres dejlige barnebarn – ”Det har hun ønsket sig længe” fortalte Keld, samtidig med at han gerne indrømmer, at de er Bedsteforældre med stort B.

 

 

 

 

Stig indledte et samarbejde med tekstforfatterne Adam Price og Jesper Malmose, som skulle kæde forestillingen sammen, og inden længe havde de lavet et synoptik, som klart viste, at de var på rette kurs. Med et par små justeringer, som bl.a. er afstedkommet af en rigtig god dialog fra den ”ægte” Poul Rudi, som i dag er bosat i USA, og via det kendskab som Keld Heick i forvejen havde til gruppen, er det nu mundet ud i en fantastisk teaterforestilling, som efter min vurdering skal have hele 6 velfortjente stjerner.

Det hele er blevet bundet sammen af instruktør Suzanne Breuning og musikalsk står Peter Kragerup i front for Tivolis Big Band.

Om selve forestillingen vil jeg ikke sige andet end: Hvis du endnu ikke har set den, så gør det…… Hvis du allerede har haft fornøjelsen, så gør det igen…..  J

Sæsonen er allerede nu forlænget, så der er mulighed for at opleve Four Jacks for fuld udblæsning i Juli.

”Lige nu vil jeg gerne lave Four Jacks hver dag  - resten af mit liv – det er simpelt hen det sjoveste jeg har været med til” – fortalte en glad Stig Rossen til Klub FT’s gæster.

TUSIND tak til Stig og Keld for det flotte oplæg til forestillingen og TAK til jer ALLE for en skøn skøn eftermiddag i Tivolis Glassal.

De bedste hilsner fra Susanne Østergaard

 

Læs også:

Four Jacks 'forside'   /   Four Jacks Forpremiere   /   Four Jacks Repremiere

 Four Jacks - Special VIP arr. for Klub FT   /   

Four Jacks "En Fan Kom Forbi" - Læs Lauras dejlige beretning   /  

Four Jacks optaget til DVD   / 

 Four Jacks i Nykøbing F.  /

Four Jacks besøger Top Charlie (tv-optagelse)

Four Jacks optræder igen i 2010 i Nykøbing F

 

Four Jacks - SIDSTE SHOW med forestillingen

"Åh' Den Vej Til Mandalay" - I Portalen

 

************

 

Reklame forud for koncerten:

Susanne Østergaard er rejseklub arrangør hos "Klub FT".

Til Four Jacks teaterkoncerten i Tivoli,

er der arrangeret en tur.

Læserne her på Stig Rossens uofficielle fanside
- Er hjerteligt velkomne til at deltage.

Du kan læse, om turen nedenfor.

Du behøver ikke at tage helt til Lolland, for at deltage i arrangementet.

Kontakt:

Susanne Østergaard på telefon på tlf. 54 78 36 60
for evt. deltagelse i dele af arrangementet.

Også hvis du har uddybende spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte hende.

Læs om øvrigt billetsalg mv. under Events/Kalender

Vi ses - Hej så længe