Stig Rossen i teaterkoncerten ”Four Jacks: Åh den vej til Mandaylay"
20. juli 2008
 
 
 
 

Det var super hyggeligt at høre om Lauras Four Jacks oplevelse :-))

Tusinde TAK, for din beretning, Laura ;-)

Har du også lyst til at fortælle om din Four Jacks oplevelse, så skriv til

olinerne@comxnet.dk

(Vedhæft gerne billeder)

 
 
 
 
 
 
 
Læs anmeldelser fra Four Jacks første optrædener i foråret, her:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  

 

Laura har også set teaterforestillingen med

Four Jacks i Glassalen

 

 

Mine oplevelser med ”Four Jacks”

 

 

Tænk! Man kan sejle fra Allinge (vores hjemby!) til Simrishamn, og videre til KBH city. Det kan man, og det gjorde vi så! Sidste søndag…3 timer, fra dør til dør, ja, næsten helt til Glassalen’s dør!!! (nej, en lille overdrivelse måske, jeg mener til ”friheds støtten”!).

Endelig!- var det nu vores tur til at se/høre/opleve ”Four Jacks” i Glassalen, Tivoli….

Jeg vidste at det var noget for mig (DET ER DET ALTID- NÅR STIG ER MED!!!), men jeg var specielt glad for at invitere min mand med, fordi musikken ville glæde ham specielt, tænkte jeg…..

Jeg har hørt om ”Four Jacks” før, selvfølgelig, MEN som englænder, var de ikke helt med i min kulturelle rygsæk….

Jeg havde glædet mig så meget!! Jeg havde læst de forskellige anmeldelser, set tv indslag og læst Mette’s super duper beretninger, og hørt fra Suz osv….så mine forventninger var høje!! Også det at Stig selv synes at det er det sjoveste, han har været med til…Det i sig selv siger så meget, ikke?

Det var skønt at være i Tivoli igen! Jeg har faktisk ikke været der siden Stig’s store koncert i 2004! – hvor jeg havde fornøjelsen at møde Mette og Michael for første gang!

Jeg var fascineret af Glassalen!! Et gammelt intimt teater! Sikke en kuppel, og den fantastiske lysekrone…Der var et øjebliks ”Phantom of the Opera” stemning!!!

Wow, så lukkede de sollyset i kuppelen ude og lysekronen blev hejst op!!! Showet begyndte!!!!

Nu vil jeg henvise til Mette’s super beretninger og billeder, med henblik på hvordan det gik…jeg bifalder hvert eneste ord….Jeg vil ikke selv skrive, af forskellige årsager. Den ene er at jeg skriver så gebrokkent! Og for det andet ville det bare være næsten nøjagtige gentagelser!!!!

Men fra første strofe boblede en stemning uden sidestykkke…Salen var med, med det samme!! Det var genialt! På alle måder!! En folkelig atmosfære! Det var et trip down memory lane for de fleste. Et lærerigt ”gensyn” med de elskede Four Jacks, spillet og sunget så eminent af Stig, Keld, Jesper L. og Jesper A. Alt var med! – historie, spænding, komik, tragedie og den mest fantastiske sang og musik!  Vi elskede hvert et øjeblik af forestillingen…(Og en indre stolthed over Stig var ikke til at fornægte).

Sådan en livsglæde gav de ”nye Four Jacks” os den aften…..Jeg sagde til min mand ”Hvis jeg var på lykke piller, behøver jeg ikke den pille i aften…” Han var enig!

Vel hjemme igen, kan jeg ikke lade være med at tænke på, at hele historien startede med en talent konkurrence, mindre end 2 km fra vores hus!

 

Kærlig hilsen fra Laurax

 

 

Læs også:   

Four Jacks 'forside'   /   Four Jacks Forpremiere   /   Four Jacks Repremiere

 Four Jacks - Special VIP arr. for Klub FT   /   

Four Jacks "En Fan Kom Forbi" - Læs Lauras dejlige beretning   /  

Four Jacks optaget til DVD   / 

 Four Jacks i Nykøbing F.

Four Jacks optræder igen i 2010 i Nykøbing F

 

Four Jacks - SIDSTE SHOW med forestillingen

"Åh' Den Vej Til Mandalay" - I Portalen